جِـی بیست | تولید و پخش پــوشاک  | تولیدی لبــاس،J20wear

عضـویت در اتحـادیه پوشـاک = مـوفقیـت

خلاصه خبر:

جلسه ارزیابی تولید انبوه طرح های تایید شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور رئیس اتحادیه پوشاک کشور و کارشناسان کمیسیون ارزیابی کارگروه ساماندهی مد و لباس برگزار شد.

متن کامل خبر:

طی این جلسه ابوالقاسم شیرازی با تاکید بر همکاری صمیمانه بخش خصوصی و تولیدکنندگان با برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز تمام صنف پوشاک به خصوص در عرصه مانتو و پوشش سر آماده همکاری با برنامه ها و سیاست گذاری های اعمال شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند تا شاهد حضور پوشاک اسلامی- ایرانی در کشور باشیم.
وی در ادامه افزود: معتقدیم که پوشاک تنها دارای جنبه اقتصادی نیست چرا که قطعا این مقوله بر فرهنگ نیز تاثیرگذار است و افراد با انتخاب نوع لباس، شخصیت، مرام و فرهنگ خود را به نمایش می گذارند.
رئیس اتحادیه پوشاک کشوری تاکید کرد: ته تنها نهادهای فرهنگی نظیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا صدا و سیما بلکه تمام بخش های آموزشی و حتی خانواده ها نیز باید در این امر دخیل باشند چرا که یک طرح در صورت فرهنگسازی و تولید انبوه می تواند مفید واقع شود.
شیرازی با اشاره به اهمیت طرح گفت: طرح و ایده از ابتدای پروسه تولید دارای اهمیت است اما قطعا کار یک تولیدکننده است که به نوع طرح و اثر طراح هویت می بخشد چرا که بدون تولید انبوه اثر قابلیت بهره برداری را نخواهد داشت لذا طراح و تولیدکننده هرگز جدا از یکدیگر نبوده اند.
وی اظهار کرد: طراحان می‌توانند با عضویت در اتحادیه پوشاک موفقتر عمل کنند چرا که در این صورت طراحان نیز دارای هویت مستقل می شوند ضمن اینکه می توانند تعاملات مناسبی را با بازار تولید داشته باشند.
در ادامه این جلسه ناصر افتخاری، کارشناسان کمیسیون ارزیابی کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: باید بتوانیم طراحان را نیز در کنار تولیدکنندگان و فروشندگان داشته باشیم چرا که در این صورت می توان یک ارتباط مستمر و مداوم را برای پیشرفت بیشتر در این حوزه لحاظ کرد.
وی در ادامه افزود: چنانچه بتوانیم طراحان را نیز به وسیله پیوستن به اتحادیه پوشاک قانومند کنیم مساله عدم فاصله ها نیز کمرنگ می شود ضمن اینکه طراحان نیز می توانند از تجربه و دانش تولیدکنندگان برای ارائه طرح های بهتر بهره مند شوند در واقع از مساله مانند یک آزمون برای سنجیدن طراحان کمک گرفت.
کارشناس کمیسیون ارزیابی کارگروه ساماندهی مدو لباس تصریح کرد: فعالیت مستقل طراحان بی فایده است چرا که در هیچ کجای دنیا نظام طراحی، تولید و توزیع از یکدیگر جدا نیست لذا با اجرای این پروسه طراح و تولیدکننده می توانند فاصله ها را برطرف کنند.
احمد داورزنی دیگر کارشناس کمیسیون ارزیابی کارگروه ساماندهی مد و لباس اظهار کرد: چنانچه طراحان ما از هنری فکر کردن کمی دور شوند می توانند بازار تجاری را بیشتر درک کنند.
وی در ادامه افزود: اغلب طراحان پس از فارغ التحصیلی با دیدگاهی کاملا هنری وارد بازار می شوند به همین خاطر سلیقه و نیاز بازار را نمی شناسند لذا بسیاری از طرح های ارائه شده قابلیت تولید انبوه را ندارد.
این کارشناس کمیسیون ارزیابی کارگروه مد و لباس بیان کرد: نباید طراحان یا تولیدکنندگان را در فعالیت های یک بعدی رها کرد بلکه ارتباط نزدیک باعث می شود که مباحث تجاری و زیباشناسانه همگام حرکت کنند.
داورزن تصریح کرد: چنانچه طراحان نیز به عضویت مجموعه اتحادیه پوشاک درآیند می توانیم علاوه بر استفاده از تجربیات یکدیگر طراحان برتر را وارد عرصه تولید کنند.

آمار مربوط به این مطلب:

تعداد بازدید:746

نظرات

در این رابطه هیچ نظری توسط کاربران نوشته نشده است
بازگشت
کپی‌رایت © 2024 تولید و پخش پوشاک جـی بیست
راه اندازی شده توسط فروشگاه ساز ویرچو